lauantai 13. joulukuuta 2014

triathlonleiriviikonloppu @Turku.


Tämän vuoden osalta pikkujoulut on nyt juhlittu. Takana on kivoja kavereiden kanssa vietettyjä iltoja. Treeniä kuluneisiin viikkoihin on mahtunut suht paljon, mutta kiirettä on pitänyt erityisesti töissä. Eilen vietettiin Tatun työpaikan pikkujouluja. Avec-kutsut on aina plussaa!! :) Vaan ei me siellä kovin myöhään oltu..

..Sillä tänä aamuna herättiin aikaisin jaostomme järjestämään triathlonleiriviikonloppuun, joka järjestetään Turussa. Ohjelma on jälleen kerran loistava. Kiitos järjestelyistä erityisesti Artulle sekä tietenkin valmentajille Antille, Pekalle ja Mikalle!

Uin aamulla kaikenkaikkiaan vähän reilut kaksi kilometriä. Uintiharjoituksen antoisin osuus oli uintikuvaus. On se kumma kun mun pää tahtoo vaan vieläkin nousta pintaan! Uintiasento on suht koht OK, mutta pään kun saisi vartalon jatkeeksi luontevasti, niin tapahtuisi varmaan vielä kummia. Tällainen uintikuvaus on muuten erinomainen keino nähdä itse oman uinnin ongelmat. Oman uinnin hahmottaminen auttaa tekniikkatreeneissä tosi paljon! Nuorten maajoukkuevalmentaja Antti Kauhanen kertoi tyyliinsä uskollisella tavalla hyvin havainnollistaen miten vedessä tulisi yrittää liikkua, jos laji on vapaauinti.



Uintiharjoituksen jälkeen siirryttiin Kupittaalle juoksutreeniin. Lehtisen Pekka ohjasi hyvän juoksuharjoituksen haasteellisessa loskasäässä. Tarkoitus oli tehdä myös koordinaatioita, mutta sohjoisessa maassa niiden tekeminen koettiin huonoksi ajatukseksi. Harjoiteltiin vauhdin tuntemusta ja juostiin kilsan vetoja eri sykealueilla. Tosi kiva treeni!:)

Lounastimme kotona, jonka jälkeen mentiin Kerttulin koululle, jossa pyöräilijä Mika Simola luennoi meille sisäpyöräilyharjoittelun saloista. Mika edustaa myös Turun urheiluliittoa, joten hän on meistä monelle tuttu jo entuudestaan. Ja kyllä se niin taitaa olla että tänä talvena trainerin lisäksi aletaan meilläkin ajamaan rullilla sisällä.

Huomenna on ohjelmassa spinningtreeni Mikan johdolla. Iltapäivällä kuuntelemme ravitsemusterapeutti ja entistä ammattilaistriathlonisti Merja Kiviranta-Mölsän sekä liikuntafysiologi Jukka Kapasen luentoja. Palaan näihin sitten myöhemmin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ja kiva kun vierailit blogissani :)