perjantai 3. lokakuuta 2014

aamulenkki Hawaiilla.

Tänään aamu alkoi tehokkaalla juoksulenkillä. Juostiin aamulla reilu neljä kilsaa ulkona ja sitten lopputreeni juoksumatolla. Kuumuuden kanssa saa olla tosi tarkka, sillä treeneistä ei välttämättä palaudu ihan niin kuin kotioloissa. Vaikka meidän eka pitkä pyöräily täällä sujui kuumuudesta huolimatta yllättävän hyvin ja matalilla sykkeillä, oli fiilis lenkin jälkeen normaalia väsyneempi. Tänään kuitenkin 5x4min vedot sujuivat tosi kivasti ja juoksu tuntuu vahvalta ja askel kevyeltä. Fiilis on mitä parhain.  

Aamulla verraillessa meitä vastaan tuli Craig Alexander. Tatu oli ihan haltioissaan ja heti vauhti alkoi nousta.  Ollaan tyytyväisiä, ettei me ei olla Konassa koko ajan, sillä täällä hotellilla ja Keauhoussa on rentouttavaa ja pääsee irti kisatouhuilusta. Ihan omanarvoisen fiiliksen tähän kisaan valmistautumisesta saa, kun täällä näkee kaikki ne tyypit joista triathlonlehdet kirjoittavat tai joiden menoa me seurataan. Eilen Konassa meidän viereisellä radalla ui Jodie Swallow ja Michelle Vesterby. Maailmanmestari Mirinda Carfraen näkemistä odotan innolla. Ja hän ajaa muuten ihan järjettömän tyylikkäällä FELTillä! =)

Urheilun ja kilpailuun virittäytymisen lisäksi meillä on ollut aikaa rentoutua. Hotellillamme järjestetään kaikenlaista aktiviteettia. Eilen aamulla oltiin joogatunnilla merenrannalla. Olen osallistunut joogatunneille Suomessa monta kertaa. Fiilis oli aika erilainen kun sisätilan ja radiosta soivan musiikin korvasi merenäänet, nurmikko ja lopuksi vetäjä alkoi laulaa. Se oli tosi kaunista. Ensi viikolla me aiotaan osallistua lein teko kurssille ja ukulele-soittotunnille :D 

Ilmastoinnin kanssa saa olla varuillaan. Hotellihuoneemme ilmastointi on todella tehokas ja huoneen saa hurjan vilpoiseksi. Tai ainakin se tuntuu siltä, kun astuu ulos parvekkeelle, niin tuntuu että tulee ulos jääkaapista saunaan. Myös auton ilmastointi on petollinen ja pitää olla varuillaan ettei tule liian kylmä ja vilustu. Illalla auringonlaskun jälkeenkin ulkona on ihanan lämmin, eikä pitkille vaatteille ole tarvetta missään vaiheessa päivää. Tiistaina saatiin kokea todellista kuumuutta, kun ajettiin Hawin nousu. Vaikka viimeiset treenit Suomessa tuli treenattua sisällä trainerin päällä ja koettua kuinka hiki virtaa, niin olisi vissiin oikeesti tarvinnut virittää tuo setti saunaan ja laittaa se päälle saadakseen oikeanlaisen vasteen. 


Tänään ohjelmassa on vielä kevyttä pyörittelyä ja huomenna aiotaan lähteä autolla kiertämään saarta ja katsomaan lisää nähtävyyksiä :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ja kiva kun vierailit blogissani :)