lauantai 15. marraskuuta 2014

testijuoksu 5km.


Tein tämän viikon tiistaina ensimmäisen vähän reippaamman juoksun sitten Hawaijin reissun. Juoksu tuntui todella hirveältä. Yhtäjaksoisen 40-min vk-juoksun pelastus oli harjoituskaverit reitin varrella. Olisin ihan satavarmasti lähtenyt kotiin parin ekan kilometrin jälkeen. Väkisin juoksin ja rimpuilin ja tuntui, että vähän alle 5min/km on maksimaalinen huippuvauhti mitä voin kuvitellakkaan eteneväni.

VK-tekemisestä tuli kuitenkin tosi hyvä fiilis eli sikäli se treeni meni just nappiin! Oli ihana tuntea pitkästä pitkästä aikaa rasituksen jälkeistä väsymystä kropassa. Harmaa ilmakin oli yhtäkkiä paljon piristävämpää.

Tämä lauantaiaamu alkoi testijuoksulla. Sen oli tarkoitus toimia myös harjoituskauden lähtötasotestinä. Eilen selailin hiukan omia vanhoja tuloksiani ja olen juossut vakiotestireitillä melko mäkisessä Ruissalossa parhaimmillaan juuri alle 21 minuutin vitosen. Siitäkin on vuosia aikaa.

Mun upouudet Newtonit!

Vitonen meni ennätystahtiin 20:34. Vähän on haarukkaa saman viikon sisällä tehtyjen juoksujen välillä :D

Tällä viikolla harjoitustunteja kertyy melkein kymmenen, mikä alkaa muistuttaa viime kauden lepoviikkojen treenituntimääriä. Ensi viikolla aloitan harjoittelemaan ohjelman kanssa. Jes, kivaa :)